World Championships ;  Click Youth 19 WC 2018 from top menu.


A-laget endte på 6.plass på tabellen.

Så trekkes vel kvartfinaler snart.


Seier også i første Hjemme. 4-2 over Ullevål

Sesongens første, av alt mulig, er fylt av forventninger og spenning. Så også denne første hjemmekampen for sesongen.

Ullevål kom, Drammen vant. Farnes debuterte, Lars O var tilbake med LIVE-sending, KickOff og pølser og Øl på Skioldhuset ble godt mottatt og besøkt. Mr Iceman debuterte i kliss ny is-maskin. Kirkens Bymisjon jobber med vanter, nettet funker ikke på motsatt side, Andre Hansen debuterte som dommer på Marienlyst. VIP-gjengen hadde små pokaler på gjerdet. Litt "tam match", men alt er på stell. Alle fikk resultater og sesongen er definitivt igang.

Sammen For Drammen


8-2 seier i første matchen. Og takk til publikum.

Det er sjeldent man møter et lag som til sammen har like mange Drammenbandykamper under beltet som hele gårsdagens kamptropp.

En langside stappfull av DBU-gjengen og andre trofaste supportere vaiende med Drammenbandyflagg i serieåpningen. DET drar oss opp på riktig nivå. Takk. Fortsett med den deilige entusiasmen, det smitter.

Vi starter kampen akkurat som vi ønsker med høyt press og tre scoringer før kvarteret er spilt. ...
Taktpinnen blir holdt i med jernhånd av et sterkt kollektiv. Desverre mister vi litt form og farge midtveis i omgangen. Et par redninger av Oliver i samspill med god jobbing defensivt gjør at vi rir av down-perioden greit.

I de siste 45 har vi god kontroll på Konnerud og siger ifra i målprotokollen. I tillegg til de åtte skårede så misser vi en straffe og har flere gode muligheter. Konnerud lanserte sin keeperduo som kanskje eliteseriens beste, dette faktum forhindrer flere skåringer til oss da KILs sisteskanse rydder unna de mulighetene vi ikke får inn. Vi tar med oss og bygger videre på mye godt spill

Johan Mørch blir til trampeklapp i garderoben kåret til banes beste. En skåring. Tre assist. Utallige gode returløp. For en spiller. Gledelig er det også at nesten hele vår offensive skyts får kjenne på scoringsrusen allerede første kamp.

Stats:

Rolf Erik - 3
Even - 2
Didrik - 1
Jonathan - 1
Johan - 1

På fredag møter vi Ullevål til en ny tøff kamp 19:00. Vi ønsker oss like fulle tribuner som på kvartfinalene i fjor og på «Drammens siden» i går. Dere er fantastiske, sees på fredag.


Seier i Seriestarten, 8-2 over Konnerud

Fin ramme rundt matchen på Konnerud. ca 400 tilskuere og god stemning.

Heldigvis var det sjelden tvil over hvem som ville vinne matchen. Oppsummeringen fra trenerhold, kommer nok snart.

 

I bildet finner du til enhver tid en oppdatert matchliste for A-laget.


Gratulerer Solberg som Kretsmestere.

Og gratulerer Buskerud Bandy Krets med vel gjennomført.

 

Les mer om KM i DT her;


Her kommer vinter'n

Stian Stærkeby og Johan Mørch Andersen

Bare en kjapp tur innom isparketten på Marienlyst på mandagstreninga. Det er alltid spennende å entre egen is for sesongens første økt. Sp var da også stemningen svært god i Drammens-leiren. Et par tre økter i uka nå, så er vi klare for seriestart mot Konnerud på Deres nye bane. Blir herlig å komme igang nå.